Logo

HOMEERGOTHERAPIEHANDTHERAPIEDE PRAKTIJKVERGOEDINGCONTACT

Vergoeding

Ergotherapie wordt vanuit de basisverzekering 10 uur per kalenderjaar vergoed, wanneer de praktijk een overeenkomst heeft afgesloten met uw zorgverzekeraar. Uw eigen risico wordt daarbij eerst aangesproken. Hand- en ergotherapie De Doorkijk is momenteel met bijna iedere zorgverzekeraar tot een overeenkomst gekomen. Streven is om dit met iedere verzekeraar te bereiken.

Verwijzing nodig? Bij Hand- en ergotherapie De Doorkijk kunt u ook zonder verwijzing terecht middels Directe Toegankelijkheid Ergotherapie: DTE. Er zal dan tijdens de eerste afspraak met de ergotherapeut worden gekeken of u bij Hand- en ergotherapie De Doorkijk aan het juiste adres bent. Mocht dit niet zo zijn wordt u terug verwezen naar uw huisarts.

De kosten van een (tijdelijke) spalk betaalt u rechtstreeks aan Hand- en ergotherapie De Doorkijk. U dient deze bij ontvangst te pinnen in de praktijk. Dit varieert van 5 tot 30 euro en zal vooraf met u gecommuniceerd worden. U ontvangt van ons een declaratienota welke u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Afhankelijk van uw verzekeringspakket worden de kosten van de spalk mogelijk gedeeltelijk of geheel vergoed.